Om os

Hvem er vi?

Danager Tømrer & Snedkerforretning ApS drives af Claus Nielsen og er en tømrervirksomhed med mange års erfaring fra meget forskelligartede byggeprojekter. Vi er fokuserede omkring traditionelt tømrerarbejde som fx. døre/vinduer, renovering af tag, renovering af ejendomme, nybyg af huse og sommerhuse, ombygning og efterisolering.

Vi er en top professionel virksomhed, der lægger vægt på tryghed og tilfredshed for kunden fx via vores medlemskab i Byg Garanti. Da vi har dagligt tæt samarbejde med kollegaer i branchen er vi meget fleksible ifht opgavernes størrelse og kan derfor let omstille os mellem de forskellige behov.

Den gode dialog

Alle succesfulde projekter starter og slutter med en god dialog. Det være sig mellem håndværker og kunde, mellem de forskellige håndværksmæssige fagområder og mellem arkitekt/ingeniør og håndværker. Det er et absolut fokus-område for os at dialogen er i højsæde og det giver projektforståelse, detalje-opmærksomhed og evt løsnings-optimeringer hos alle involverede parter. Det er den sikre vej til tilfredshed med et godt produkt.

Ring til os. Lad os starte dialogen med en uforpligtende snak om dit projekt.

Med Venlig Hilsen

Claus Nielsen
Danager Tømrer & Snedkerforretning ApS

 


Download DANAGER’s logo her:

Comments are closed.