Velux

Dagslys og luft. Det er hemmeligheden bag en bolig med god komfort og sundt indeklima. Lyset åbner rummet og får boligen til at føles større. Luften gør hjemmet frisk og indbydende – som om hele huset næsten var flyttet ud i det fri.

I VELUX Gruppen er vi specialister i dagslys og frisk luft. Med et komplet program af ovenlysvinduer og solafskærmning ved vi præcist, hvordan de to vigtige egenskaber får optimale betingelser i hele boligen, uanset om du bor i 1-plan eller 1½-plan, har fladt tag eller adresse helt øverst i etageejendommen

De nye ovenlysvinduer fokuserer blandt andet på varmeenergi som en vigtig ressource. Det  betyder, at et rigtigt placeret VELUX ovenlysvindue kan udnytte solens stråler og tilføre gratis varme til boligen.

VELUX – det originale ovenlysvindue med den nye generation af VELUX ovenlysvinduer understreger VELUX Gruppen sin position som markedets mest anerkendte leverandør af  ovenlysvinduer. I mere end 70 år har vi udviklet og produceret ovenlysløsninger til private boliger. Erfaringen er tilstede i hvert eneste af vores produkter og er årsagen til, at vi fortsat er  det foretrukne valg blandt private boligejere, arkitekter og håndværkere.

Nedenfor beskrives nogle udvalgte produkter. For det fulde produktprogram og brochurer besøg www.velux.dk


  • Ovenlys i 1½-planshuset og tagboligen. Spændende løsninger til huset, hvor tagetagen skal inddrages i boligen, eller en eksisterende 1. sal trænger til mere dagslys og frisk luft.
  • Ovenlys i 1-planshuset. Boligen med lav taghældning, der har brug for mere lys, luft og en betjeningsvenlig løsning.
  • Ovenlys i det flade tag. VELUX ovenlyskuppel er udviklet specielt til det flade tag.

Comments are closed.