Velfac

At vælge nye vinduer og døre er en beslutning, der har vidtrækkende konsekvenser. Det betaler sig derfor at vælge dem med omhu – med tanke på både kvalitet, design, vedligeholdelse og økonomi.

Nedenfor beskrives nogle udvalgte produkter. For det fulde produktprogram og brochurer besøg www.velfac.dk

Design til udskiftning, renovering og nybyggeri

Vinduer spiller en væsentlig rolle for, hvordan din bolig tager sig ud udefra, men også for miljøet og stemningen indendørs. VELFAC sortimentet spænder bredt fra det klassiske vindue med sprosser til det enkle og mere moderne vindue med stramme linjer. Vinduerne tilpasses dine ønsker, og du kan få specialmål uden merpris.

God kvalitet

VELFAC vinduer er kendt for den gode kvalitet, og vinduer og døre bliver hele tiden videreudviklet, så de lever op til de højeste krav på markedet. Kvaliteten ses i materialerne, overfladebehandlingen, funktionaliteten og den styrke og detaljegrad, som vinduer og døre er udført i.

Energi+

VELFAC vinduer er blandt de bedste energivinduer på markedet, og vi sætter en ære i altid at være på forkant med nuværende og kommende lovgivningskrav.

Vinduer for livet

Formålet med VELFAC produkterne er at øge livskvaliteten hos mennesker gennem bedre  dagslysforhold, udnyttelse af solens varme og et bedre indeklima.

Gode råd om vinduer og lys

  • Vinduer fra gulv til loft giver refleksioner i både gulv og loft, som får lyset langt ind i rummet. Hvis man ikke ønsker gulv til loft vinduer, får man den bedste udnyttelse af lyset ved at placere sine vinduer så højt som muligt.
  • Vinduer fra flere verdenshjørner i ét rum bløder kontrasterne mellem lys og skygge op, så lyset opfattes mere behageligt.
  • Vælg hvide eller lyse vindueskarme, da de reflekterer det lys, der kommer ind gennem vinduerne.

Et sundt indeklima

Hvis du laver energiforbedringer i form af fx udskiftning af de gamle vinduer, bliver din bolig pludselig væsentlig mere tæt end tidligere. Et godt luftskifte er imidlertid afgørende for et sundt indeklima. I huse uden mekanisk ventilation kan du med fordel bruge friskluftventiler – og gerne flere i hvert rum, for at luften kan cirkulere.

For at sikre et godt indeklima anbefaler bygningsreglementet, at al luft i boligen skiftes hver anden time. Når din bolig bliver mere tæt, må du selv bidrage aktivit til at skifte luften. Find information om, hvordan din bolig får et godt indeklima i fx “Tjek udluftningen af dit hus” på Bolius.dk

Comments are closed.