Swedoor Jeld-Wen

TÆNK DESIGN OG HUSK FUNKTION

Æstetik er naturligvis vigtigt, når man vælger døre. Men du kan også øge den daglige glæde af dine nye døre mærkbart, hvis du husker at få overvejet, hvordan døres funktionelle egenskaber kan udnyttes i dit hjem.

Mange tror fejlagtigt, at man både skal betale mange penge og gå på kompromis med udseendet for at få en dør, som kan mere end at åbne og lukke. Sandheden er imidlertid, at du har akkurat de samme design muligheder.

Det indvendige gør en forskel

Det er dørens konstruktion – altså det som er “inde” i døren – som bestemmer i hvilken grad en dør kan dæmpe lyd, hæmme udviklingen af brand osv.

Du vil altså ikke kunne se forskel på en almindelig og en funktionel dør. Men du vil kunne mærke og føle det og opleve samme daglige glæde ved god funktion og kvalitet, som med en ny bil, et nyt køkken o.lign.

Sikkerhed

En brandsikker dør hæmmer effektivt udviklingen af røg og ild, hvis det
værste uheld er ude. JELD-WEN’s brandhæmmende døre ligger i brandklassen
fra 30 til 60 minutter.

Det betyder, at certificerende myndigheder har testet og godkendt, at dørene kan holde ild og røg ude i det antal minutter – kostbar ekstra tid til at hjælpen kan nå frem.

I Advance-line sortimentet finder du et bredt udvalg af branddøre i mange forskellige designs, både indvendige døre og hoveddøre. Du behøver med andre ord ikke gå på kompromis med smag og æstetik, fordi du godt vil sikre din familie.

Produktserier

Nedenfor beskrives nogle udvalgte produkter. For det fulde produktprogram og brochurer besøg www.jeld-wen.dk

ADVANCE-LINE er en serie af produkter, der giver dig et utal af muligheder for at arbejde med materialer, farver og funktion, når du skal designe dine døre.

Clever-line serien rummer en række af de mest populære designs og løsninger. Mulighederne er ikke uendelige. Til gengæld får du en serie af gode og gedigne døre, der kan klare hverdagens strabadser til en fordelagtig pris.

Comments are closed.