Rationel

Hos Rationel ved vi, hvor vigtig god rådgivning og information er, før du beslutter dig for at købe vinduer og døre til dit hjem. Derfor har vi samlet en lang række informationer, som klæder dig godt på, og du bestemmer naturligvis selv, hvor dybt du vil ned i informationen. Vi ønsker blot, du træffer din beslutning på et godt grundlag.

Nedenfor beskrives nogle udvalgte produkter. For det fulde produktprogram og brochurer besøg www.rationel.dk


TRÆ AURA

AURA® er prisvindende lavenergivinduer og -døre i træ og særligt velegnet til passiv- og lavenergibyggeri. Produktserien har en enestående isoleringsevne og energibalance, som imødekommer minimumskravet i Bygningsreglementet for 2020. Designet er smalt og moderne og sikrer maksimalt dagslysindfald.

TRÆ DOMUS

DOMUS® er lavenergivinduer og -døre i træ og er i sit design specielt velegnet til moderne boligbyggeri og renovering af parcelhuse, typehuse og rækkehuse fra de seneste 30-50 år. DOMUS findes i mange forskellige inddelinger og med alle åbne-/lukkefunktioner. De er nemme at montere og sammenbygge og egner sig derfor også til komplicerede vinduesløsninger såsom udestuer, vinterhaver, karnapper mv.

TRÆ/ALU AURAPLUS

Rationel AURAPLUS® er prisvindende lavenergivinduer og -døre i træ med en udvendig, påklipset aluminiumsprofil. Rationel AURAPLUS er særligt velegnet til passivhus- og lavenergibyggeri. Produktserien har en enestående isoleringsevne og energibalance, som imødekommer minimumskravet i Bygningsreglementet for 2020. Designet er smalt og moderne og sikrer maksimalt dagslysindfald.

TRÆ/ALU ALDUS

ALDUS® er lavenergivinduer og -døre i træ med en udvendig, påklipset aluminiumsprofil, der sikrer minimal vedligeholdelse. ALDUS er i sit design specielt velegnet til moderne boligbyggeri og revovering af parcelhuse, typehus og rækkehuse fra de seneste 30-50 år. ALDUS findes i mange forskellige inddelinger og med alle åbne-/lukkefunktioner. De er nemme at montere og sammenbygge og egner sig derfor også til komplicerede vinduesløsninger såsom udestuer, vinterhaver, karnapper mv.

Comments are closed.