Outline

Hos os er drømme med i prisen

I Outline laver vi vinduer og døre, som passer til dit hus og din familie. Den opskrift har vi fulgt i næsten 30 år. Vi indsamler også hele tiden ny viden, ikke bare om vinduer men også om arkitektur, livsstil og boligindretning. Derfor ved vi, hvordan vi skal guide dig og hjælpe med at gøre din drøm til virkelighed.

Skræddersyet til dit hus

For os er vinduer ikke en standardvare, og derfor har vi heller ikke dine nye vinduer og døre på lager. Alt bliver skræddersyet, så det passer perfekt til dit hus, og de behov, du har. Uden at det koster mere. Drømmer du om runde vinduer, meterhøje vinduer, skrå vinkler, anderledes farver eller noget helt femte? Hos os kan du få det præcis, som du ønsker.

Se dine ideer live

Prøv tanker og ideer af i vores DesignGalleri. Find din boligtype og test, hvordan det virker med nye vinduer og døre i forskellige stilarter og farver. Og er du nybygger, så prøv at designe dit nye hus, så det matcher dine boligdrømme.

Nedenfor beskrives nogle udvalgte produkter. For det fulde produktprogram og brochurer besøg www.outline.dk

Træ

Er vinduer og døre lavet i hårdfør, nordisk kernefyrretræ det mest naturlige for dig? Og har du det fint med, at der indimellem skal bruges en sommerdag på at svinge malerpenslen? Outlines TRÆ serie fås i alle stilarter fra det moderne minimalistiske til det romantiske sprosse-look.

Træ/Alu

Er vedligeholdelse ikke lige dig? TRÆ/ALU serien fra Outline kombinerer det bedste fra to verdener. Indvendig får du en flot og naturlig fyrretræsoverflade og udvendig en elegant og praktisk aluminiumsbeklædning, der både er robust og stort set ikke skal vedligeholdes.

Træ/Alu Energy

Er lavenergi ekstra vigtigt for dig? Med Outlines TRÆ/ALU Energy serie får du det bedste af det bedste. Vinduerne fås med energimærke A og er med 3 lag glas som betyder, at energi fra solen hentes ind i huset og bliver derinde. Det sikrer, at du sparer på varmeregningen og gør miljøet en tjeneste.

Comments are closed.