KPK

Hos KPK Døre & Vinduer tilbyder vi et bredt sortiment i vinduer, terrassedøre, hæve/skydedøre samt facadedøre til kunder, der gerne vil have en ordentlig kvalitet til priser, der er til at betale.

Du kan vælge imellem de klassiske træ-produkter og de mere moderne træ-/alu-produkter. Uanset hvilket produkt du falder for, kan du være sikker på én ting; at du får et godt dansk produkt som holder lidt mere end vi lover. Ikke bare nu, men også i fremtiden.

Hos KPK Døre & Vinduer udvikler vi hele tiden på design og funktion, men vi respekterer stadig de gamle håndværksmæssige traditioner. For din skyld.

Nedenfor beskrives nogle udvalgte produkter. For det fulde produktprogram og brochurer besøg www.kpk-vinduer.dk

Træ vinduer

Vinduer af træ er det oprindelige klassiske vindue, og KPK Døre & Vinduer anvender deklareret nordlandsk fyrretræ til vores trævinduer.

At træet er deklareret betyder, at der stilles specifikke krav til træets egenskaber, idet kvalitet i råvaren er en forudsætning for, at man kan fremstille et kvalitetsprodukt.

Træ/Alu vinduer

Vinduer i træ/alu er det moderne vindue, hvor den udvendige del af vinduet er beklædt med en profil af aluminium. Det beskytter træet mod vind og vejr og er samtidig vedligeholdelsesfri.

 

Facadedøre

Facadedøren er husets visitkort, og dermed det første indtryk man får af huset. Døren bliver brugt mange gange om dagen, og bør derfor være lavet i en god gedigen kvalitet, med mange funktionaliteter, der kan tåle at blive brugt.Facadedøre fra KPK Døre & Vinduer fås i træ og træ/alu i utallige udformninger og farver.

Terrassedøre

Hos KPK Døre & Vinduer har vi også et bredt sortiment af terrassedøre i forskellige udformninger.Terrassedøre fra KPK Døre & Vinduer fås i træ og træ/alu i utallige udformninger og farver.

Comments are closed.