Frovin

Derfor skal du vælge Frovin

  • Innovative produkter. Vi tilstræber at vores produkter og løsninger hele tiden er de bedste på markedet.
  • Effektiv produktion. Produktionen forbedres og optimeres konstant. Det er vores prisvidende robot vidne om.
  • Pris- og kvalitetsbevidste. Vi har stor fokus på at skabe et kvalietsprodukt til en fornuftig og attraktiv pris.
  • Hurtig levering. Vi har markedets hurtigste leveringstid og kapacitet til at håndtere store ordrer.
  • Bundsolid økonomi. Vi driver en sund forretning med solid kapital i ryggen, der sikrer stabilitet og tryghed.
  • Særdeles konkurrencedygtig. Vi er markedets mest konkurrencedygtige på pris og kvalitet.
Nedenfor beskrives nogle udvalgte produkter. For det fulde produktprogram og brochurer besøg www.frovin.dk

Koblede vinduer

Koblede vinduer er til boliger, der fortjener lidt ud over det sædvanlige. Renovering med respekt for gamle traditioner i den oprindelige bygning. Men koblede vinduer er også perfekt til nybyggeri, hvis det skal være originalt.

Koblede vinduer er en moderne version af de gamle kittede sprossevinduer med et enkelt lag glas yderst og et forsatsvindue inderst. Men hvor den inderste rude tidligere lidt upraktisk var monteret på vindueskarmen, er Frovins metode at sammenkoble den yderste vinduesramme og den inderste forsatsramme, hvilket givet et smukt og meget betjeningsvenligt vindue. Vores koblede vinduer er alle med ægte sprosser samt original kitfals.

Koblede døre

Koblede døre er sammen med koblede vinduer en stilsikker og energirigtig løsning til boliger, der fortjener lidt ud over det normale.

Koblede døre er utrolig stabile og laves med respekt for den gamle stil i den oprindelige bygning. Men kan selvsagt også bruges ved nybyggeri, hvis det skal være klassisk. Koblede døre er den nutidige udgave af de gamle dobbeltdøre med et enkelt lag glas yderst og et forsatsdør inderst.

Men hvor den inderste dør lidt upraktisk åbner indad, er Frovins metode at sammenkoble den yderste dør og den inderste dør, hvilket givet en stilfuld og elegant dørløsning. Vores koblede døre er alle med ægte sprosser samt original kitfals.

Foldedøre

Har du en smuk udsigt, som du gerne vil have mere ud af? Med vores foldedøre smelter indenfor og udenfor sammen og du kan nyde udelivet maksimalt. Hvad enten du vil invitere udsigten eller haven ind i stuen eller udvide din terrasse til at omfatte stuen, så er foldedøren det oplagte valg.

Foldedøren er udført i en let og elegant konstruktion med smalle rammer, som tillader maksimalt lysindfald og giver en harmonisk facadeløsning som du kan nyde både udefra og indefra.

Comments are closed.