Isolering

Der har været en stigende interesse for varmeforbrug i nu snart en del år. Den anden side af varmeforbrug handler om isolering og det er et af Danager Tømrer & Snedkerforretnings specialer. Så du er kommet til den rette hvis du skal isolere eller efterisolere indvendigt eller udvendigt, på loftet, i taget, i væggen, i gulvet, på facaden, i etageadskillelsen, i krybekælderen, i udhuset, i sommerhuset eller i værkstedet.

Energirenovering

Med en energirenovering med øget isolering vil man både:

  • nedbringe varmeregningen
  • øge husets værdi
  • forbedre indeklimaet
  • nedbringe CO2-udledning

Hvor øget isolering har mange fordele er der også en række udfordringer og hvis man ikke er opmærksom på dem kan man ende med at ødelægge sin bolig og det gælder uanset husets alder. Kuldebroer, fugt, svamp og træk er nogle af de ting man med manglende viden eller omtanke kan få efter øget isolering af sin bolig.  Danager Tømrer & Snedkerforretnings lange erfaring og faglige netværk hjælper dig med at finde solide og sikre løsninger på energibesparelser uden at risikere at tilføre huset dårligdomme.

I forbindelse med en energirenovering bør energioptimale døre og vinduer naturligt være en del af overvejelsen. Også her står Danager stærkt og du kan finde mere information om vores vinduesløsninger her.

Mere information om isolering og BR10

Bygningsreglementet 2010 beskriver nye krav til isolering når man udfører ombygning, vedligeholdelse og udskiftning. Få mere at vide i Rockwools gode vejledningBolius.dk og Goenergi.dk har også gode og relevante beskrivelser af isolering.

Ring og hør nærmere om hvordan vi kan løse dit projekt.

Mvh Claus Nielsen

Nedenfor kan du følge links til vore anbefalede isoleringsfabrikater.

Comments are closed.