Døre og vinduer

Renovering, udskiftning og montering af døre og vinduer er et af vore specialer. Danager Tømrer & Snedkerforretning ApS har stor erfaring i hvilke vinduer og døre du med fordel kan vælge til din bolig.

Vi bruger kun de bedste materialer og monterer dine vinduer og døre efter gældende forskrifter. Derved opnår du en optimal løsning, der eliminerer risici for energitab, opstående fugt og råd, overtrådte bygge- eller brandkrav, manglende tyverisikring eller udefrakommende lydgener.

Vi er opmærksomme på at opretholde vores viden om nyeste metoder og produkter og derfor er vi ofte på relevante kurser indenfor området.

Vinduer

  • vinduer af fyrretræ, maghoni, træ-alu, stål eller plast
  • bondehus-, panorama-, ovenlys- eller stald-vinduer
  • energiglas, lyddæmpende glas eller matteret glas
  • topstyrede eller sidehængte

Døre

  • døre af af fyrretræ, maghoni, træ-alu, stål eller plast
  • facadedøre, halvdøre, terrassedøre, indvendige døre, dørpartier, branddøre
  • energiglas, lyddæmpende glas eller matteret glas

Danager hjælper dig med at bestemme specifikationerne og få bestilt på de rigtige mål, så du undgår unødige fejltagelser.

Renovering

Ofte har vinduer eller døre ikke fået den rette eller nok vedligeholdelse gennem tiden. Det kan betyde, at en udskiftning vil være den bedste løsning men sommetider kan man med få midler oprette skaden og forlænge levetiden betydeligt, hvis der stadig er godt materiale tilbage. Det kunne også være at boligen har special- eller fredede vinduer, hvor en renovering vil være den optimale løsning. Skulle du ønske en renovering af dine vinduer eller døre vil vi meget gerne give tilbud på det.

Ring og hør nærmere om hvordan vi kan løse dit projekt.

Mvh Claus Nielsen

Nedenfor kan du følge links til vore anbefalede vindue- og dørfabrikater.

Comments are closed.